Šalát z čínskej kapusty

22. července 2007 v 20:33 | Thinana |  Recepty

otrebujeme:
čínsku kapustu, paradajku, papriku, menšiu šalátovú uhorku, reďkovku, bylinkové korenie, olivový olej, petržlenovú vňať
Postup:
Zeleninu pokrájame na tenké rezance, ochutíme bylinkovým korením a pokvapkáme olivovým olejom. Dobre premiešame a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Ak k šalátu primiešame tuniaka, prípadne kuracie mäso a vajce uvarené natvrdo, môžeme podávať ako hlavné jedlo.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Páči sa ti môj blog?

Áno
Nie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama